Monteringsanvisningar

Här kan du enkelt och smidigt läsa och ladda ner monteringsanvisningar för GKHero pro´s olika system. Klicka på länkarna nedan.


3 system – 1 leverantör

2K–system
F–system (folie)
R–system (rollbart)

GKHero pro’s alla system uppfyller kraven på vatten- och ångtäthet i BBR, Boverkets Byggregler och Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV. Systemet är testat enligt riktlinjer i ETAG 022 och godkänt av Byggkeramikrådet.

Regler & montering

Reglerna och monteringsanvisningarna gäller för funktion och applicering på olika underlag och kan tillämpas, var och en för sig eller i kombination. Detta då kakel, klinker, mosaik, natursten, glas och liknande produkter ska utgöra ytskikt på golv och väggar i våtrum, såsom badrum och duschrum i bostäder eller utrymmen med motsvarande vattenbelastning.

Förutsättningen för ett lyckat tätskiktsarbete är att monteringsanvisningarna och BBV 15:1 följs. Det innebär att vi som materialleverantör tar ansvar för att systemen fungerar om arbetsutförandet också varit enligt branschreglerna och våra monteringsanvisningar.

Ånggenomgångsmotstånd

GKHero pro 2K-system och GKHero pro F-system har ett ånggenomgångsmotstånd på ca 3 200 000 s/m. GKHero pro R-system har ett ånggenomgångsmotstånd på ca 1 900 000 s/m.

 

Är det något du funderar över?

Kontakta oss så hjälper vi dig!